Els motius per allargar la jubilació més enllà del seixanta-cinc anys són bàsicament econòmics i per la longevitat de la vida útil dels humans. La jubilació dels ordinadors segueix els mateixos paràmetres.

jubilacióMotius econòmics i la seva vida útil, fan que amb un bon manteniment dels actuals equips que utilitzem, aquests  ens poden oferir un bon resultat durant molt més temps del que pensàvem fins ara. 

La constant innovació de la tecnologia provoca, per una banda, que els preus sempre es mantinguin a l’alça per els productes més recents; per l’altra, que l’equip adquirit ràpidament perdi valor i deixant d’estar a la última. Parlem d’optimitzar?

La realitat, però, diu que la gran  majoria dels usuaris, el que necessiten és que el seu ordinador funcioni i ho faci ràrapidessapid. Com passa amb les persones, a mida que passa el temps i com més es treballa, els anys pesen. Però a mb un bon manteniment periòdic i els retocs necessaris, sempre es pot millorar. Allò de la cirurgia. 

Una de les operacions de servei tècnic que més realitzem i que més satisfets us deixa, és la renovació dels disc dur. Per un cost molt raonable, aquest petit trasplantament augmenta la velocitat d’arrencada i execució dels pecés (tant portàtils com de sobretaula). El “quina diferència!” és molt habitual.

Quan es dur a terme aquesta operativa és important escollir bé el nou òrgan. Compatibilitat, rendiment, capacitat òptima i valorar la possibilitat de clonar total o parcialment l’anterior, evitarà problemes posteriors. Fins i tot, haver de repetir la operació a curt termini. Essencial una execució professional!

Com sempre, sentit comú, no ho intentem amb el 486 o el commodore 64, perquè tampoc fem de miracles… de moment. Per preguntar no hi perdeu res.

CESI Informàtica, més de trenta-cinc anys al servei de l’Empordà. Encapçalant el desplegament tecnològic, ajudant a autònoms i empreses a avançar i treballar de manera àgil i segura. Qualitat, confiança i experiència, per al dia a dia.
S’allarga l’edat de jubilació, informàtica?
Si t'agrada, comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *