auditoriaSi et parlem d’auditoria, és possible que t’agafi un calfred. Però si ho fem d’auditoria informàtica, hauries de somriure!

L’auditoria informàtica és un servei de prevenció que oferim, principalment, quan no teniu problemes i tot funciona correctament.

Per què? Doncs per moltes raons que intentarem explicar-te.

L’auditoria ens permet fer diferents fotografies de la situació tecnològica de la teva empresa. Una de superficial, que ens permet valorar si existeix alguna millora que permet optimitzar els teus recursos actuals. Una d’interna, que estudia els punts febles en seguretat informàtica, tractant d’evitar atacs externs per portes obertes o finestres mal tancades.

També una imatge a futur. Amb una anàlisi que et permet planificar els canvis de software i/o hardware, a mitjà i llarg termini (si no hi ha imprevistos que ho accelerin). Els canvis amb temps i planificació et poden fer estalviar molts diners.

Segurament coneixeràs algú que ha realitzat una inversió precipitada que li ha sortit més cara del compte, o algú altre que va fer una compra que un mes més tard ja no necessitava. Doncs precisament això t’ho pot evitar l’auditoria informàtica (Consulta’ns sobre la nostra promoció d’auditoria informàtica gratuïta).

L’auditoria et pot aportar previsió, optimització de costos, reducció de riscos i, en definitiva, actualització empresarial. Fixa’t que en cap cas parlem de miracles.

CESI Informàtica, més de trenta-cinc anys al servei de l’Empordà. Encapçalant el desplegament tecnològic, ajudant a autònoms i empreses a avançar i treballar de manera àgil i segura. Qualitat, confiança i experiència, per al dia a dia.

 

Si t'agrada, comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Una auditoria informàtica és l’avaluació de l’arquitectura o composició del nostre sistema informàtic. Equips, xarxa, seguretat, perifèrics, software, rendiment,… amb l’objectiu de determinar si l’actiu empresarial queda protegit, la integritat de les dades i el compliment de l’optimització dels recursos. , per a l’assoliment de l’eficiència.

La realització d’una auditoria informàtica, es defineix com una operació de:

  • Previsió

  • Optimització de costos

  • Reducció de riscos

  • Actualització empresarial

Mitjançant l’avaluació dels següents punts:

  • Disponibilitat: Que els sistemes informàtics de l’organització estiguin disponibles per a la companyia en tot moment

  • Seguretat i Confidencialitat: La informació dels sistemes només es divulgarà als usuaris autoritzats

  • Integritat: La informació proporcionada pel sistema sempre serà precisa, fiable i oportuna

  • Avaluació i minimització dels riscos.

L’auditoria estudia els mecanismes de control implantats, determinant si els mateixos són adequats en el compliment d’objectius o estratègies, i en conseqüència establint els canvis que s’han de realitzar per a la seva consecució. Inclou, entre altres gestions, protocols d’eficiència i seguretat, processos de desenvolupament, supervisió informàtica i la valoració de controls de seguretat.

És recomanable que totes aquestes gestions i consultes siguin executades per personal independent i imparcial.

 

Sol·licita’ns pressupost, sense compromís!

Tel. 972 50 96 40 

Si t'agrada, comparteix: