internet_11Registre de Dominis

El registre del Domini et permetrà assegurar la protecció del teu nom o marca a Internet, al mateix temps que dotarà a la teva pàgina Web d’una adreça fàcil de recordar. També és recomanable registrar totes les terminacions possibles amb el nom del Domini escollit, per tal d’evitar que altres persones o entitats es puguin apropiar d’una variant del teu nom, les més comuns són: .com .net .org .info .es .cat .eu .etc

A CESI som líders en registre de dominis a la província de Girona.

Allotjament Web
Els nostres Plans d’allotjament Web estan dissenyats per a donar resposta a les necessitats més exigents, deixant la complexitat de l’administració dels servidors a les nostres mans.
Un dels nostres objectius és donar el millor servei d’allotjament Web, per aconseguir això és imprescindible un bon suport… superarem les teves expectatives.

Programació i Disseny Web
Oferim solucions integrals en quant a programació i disseny Web, cada projecte es realitza de forma personalitzada i a mida de les teves necessitats.

Alta i Posicionament en Buscadors
No és suficient tenir una Web, si no estàs present en els principals buscadors ets invisible per a la majoria de la gent, per això no pots prescindir de la gran oportunitat que representa un bon posicionament.

Oferim un dels millors serveis de posicionament i promoció en els principals buscadors nacionals i internacionals, augmentant de manera considerable els resultats de la teva Web.

Recorda: Un bon posicionament en els buscadors incrementa notablement les visites i les vendes.

Serveis de Community Manager
Després d’estudiar les teves necessitats i tenint en compte el sector d’activitat de l’empresa, assignarem un dels nostres professionals que serà el responsable de construir, gestionar i administrar la comunitat online al voltant de la teva marca a Internet, creant i mantenint relacions estables i duradores amb els clients, els fans i, en general, qualsevol usuari interessat en la teva marca i/o empresa.


Descargar_PDFTarifes

 

 

Si t'agrada, comparteix: