La importància de l’ SSL

Què és l’ SSL?

Acrònim de Secure Sockets Layer (Capa de sockets segurs), és la tecnologia estàndard per a mantenir segura una connexió a Internet, impedint que tercers malintencionats accedeixin a qualsevol dada que es transfereixi, inclosa informació que pogués considerar-se personal. 

Què fa l’ SSL?

El certificat SSL encripta tota la informació que entra i surt de la teva pàgina web, garantint que està protegida davant de tercers que intentin accedir a ella.

Per què necessites SSL?

  • Alguns dels principals navegadors, com Google Chrome o Firefox Mozilla,  mostren les pàgines sense encriptació SSL com “no segures”. Això pot tenir un impacte negatiu en la confiança en la teva pàgina web. 

     

  • Les webs amb SSL comencen la seva URL per “https” i la icona d’un candau a la barra del navegador, així qualsevol usuari veu que la teva web és segura i les seves dades protegides.

     

  • Necessari pel bon posicionament SEO. Els cercadors utilitzen la presència del SSL com a variable imprescindible per a determinar la posició de la vostra web en els seus resultats.
  • Garantia de seguretat principal per a webs de comerç online, on s’usen dades de pagament, i per a connexions d’intranet o aplicacions amb informació personal, assegurant una connexió xifrada perquè les dades d’usuaris i clients (noms, contrasenyes…) es transmetin segures.
  • Millora la seguretat del correu electrònic del teu domini, xifrant els correus d’entrada i sortida.
Si t'agrada, comparteix: