La necessitat de qualsevol empresa d’estar present a internet

té molt pocs negacionistes, ara que estan de moda. 

Partint d’aquesta “obligació”, és decisió particular com exercir aquesta presència i, en conseqüència, la seva utilitat o el benefici que se n’obté.

Crec que no és encertat substituir el que seria una web corporativa per la presència en algunes xarxes, com per exemple Facebook. Totalment complementàries, però en cap cas amb el mateix nivell d’audiència potencial real. Una situació de crisi econòmica i polítiques de comunicació poc tècniques, estenen aquest error, fins i tot, arribant a eliminar algunes webs els darrers anys.

Quan definim la nostra presència a la xarxa, hem de tenir clares les raons i els objectius als quals pretenem arribar.La presència a internet Cal distingir quan volem simplement que ens ubiquin físicament, a voler marcar diferències o a posar un aparador del nostre negoci a casa dels possibles clients. 

Fins i tot, hauríem de valorar si volem donar una imatge solemne, moderna o informal, independentment que sempre transmetem una  personalitat seriosa, que no seria. 

Els mesos de confinament han potenciat el comerç electrònic i els enviaments a domicili. Dels seus inicis amb Ebay o Mercado Libre, als gegants actuals com Amazon o Aliexpress. I aquests ens conviden a treballar “amb ells”, posant el nostre producte al seu servei i benefici. 

Moltes empreses o emprenedors, estan satisfets amb els resultats aconseguits, essent un més en la gran oferta que ofereixen els monstres del comerç en línia. Però la diferència només pot ser marcada des d’un perfil propi. D’una web personalitzada. Una vegada més no es tracta de ser excloents, al contrari, aprofitar-nos de Goliat perquè arribin a casa dels David!

Per aquestes raons, i moltes més, necessites la “teva” web.

La que et serveixi pel que realment vols i et cal. La que t’identifiqui exactament com ets i on els teus clients trobin el que busquen i els pots oferir.

CESI Informàtica, més de trenta-cinc anys al servei de l’Empordà. Encapçalant el desplegament tecnològic, ajudant a autònoms i empreses a avançar i treballar de manera àgil i segura. Qualitat, confiança i experiència, per al dia a dia.

La TEVA web
Si t'agrada, comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *