Connecta’t amb el portàtil HP 250 que inclou la tecnologia més recent i un xassís resistent que ajuda a protegir l’equip. Completa tasques empresarials gràcies als processadors Intel i a les eines de col·laboració bàsiques.

Dissenyat per a empreses: Completa projectes de manera segura amb l’última tecnologia, inclosos els potents processadors Intel Core , memòria ràpida i emmagatzematge.

Disseny mòbil resistent: L’HP 250, amb un disseny més fi i lleuger, li permet adaptar-se a un nou estil de treball amb major mobilitat. El xassís durador protegeix el portàtil, per la qual cosa el seu aspecte és tan professional com vostè.

Connexió excepcional : Aquest portàtil està preparat i dissenyat per a connectar tots els seus perifèrics i per a satisfer totes les necessitats de treball gràcies als seus ports RJ-45 i HDMI.


Característiques tècniques:
HP250 G7 – Core i3-8130U, 2.2GHz– Memòria Ram 8 GB – Disc 256 GB SSD – pantalla 15.6″ LED HD (1366 x 768) 16:9 – Gràfica Intel HD Graphics – Wi-Fi, Bluetooth –  Win 10 Home 64 bit.

Si t'agrada, comparteix: