Auditoria Informàtica

Els teus sistemes informàtics a examen

CONTACTA AMB NOSALTRES

El 62% de les pimes assegura que la seva infraestructura tecnològica ha rebut atacs aquest últim any … i la propera podria ser la teva!


QUI SOM? 

Des de CESI posem a la teva disposició el nostre servei d’auditoria informàtica gratuïta per a autònoms i pimes.

CONTACTA AMB NOSALTRES
Qui som ?
EN QUÈ CONSISTEIX?

 EN QUÈ CONSISTEIX?

Farem un anàlisi profund de la situació dels sistemes informàtics de la teva empresa i n’analitzarem els punts crítics, juntament amb els requisits i necessitats que puguis tenir. 48h després, t’entregarem un informe amb recomanacions.

VULL L’ANÀLISI PER LA MEVA EMPRESA

 QUINS BENEFICIS TÉ?

  • Augmentar la velocitat de gestió
  • Seguretat en els processos informatitzats
  • Prevenció de delictes informàtics
  • Optimització i manteniment de les vostres eines
  • Millor rendibilitat de les operacions
  • Més eficiència del teu equip
VULL MÉS INFORMACIÓ
QUINS BENEFICIS TÉ?

 T’AJUDEM?

Vols que examinem gratis els sistemes informàtics de la teva empresa?

Deixa’ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu el més aviat possible.

El nom és obligatori.
El nom de l'empresa és obligatori.
Número de treballadors de l’empresa és obligatori.
Número de llocs de treball és obligatori.
Email és obligatori.
Missatge és obligatori.
Cal aceptar la política de privacitat

A efectes de l’ establert a la Llei Orgànica 3/2018, de 5 de desembre, de Protecció de Dades personals i Garantia dels Drets Digitals, adaptada al RGPD 2016/679, i de la Llei 34/02,d’ 11 Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Correu Electrònic (LSSI),Informàtica i Comunicacions CESI SL garanteix la confidencialitat de les dades personals dels seus clients. Li comuniquem que les seves dades de caràcter personal formaran part d’una base de dades gestionada sota la responsabilitat de Informàtica i Comunicacions CESI SL, amb la finalitat d’informar-lo de les novetats i ofertes comercials relacionades amb la nostra activitat comercial sigui per la seva condició de client o perquè ens hagi sol·licitat informació comercial en algun moment, sigui perquè vostè hagi autoritzat que les seves dades figurin en un fitxer comercial autoritzat.

És voluntat d’Informàtica i Comunicacions CESI SL evitar l’enviament deliberat de correu no sol·licitat, per la qual cosa podrà en tot moment sol·licitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició de les seves dades de caràcter personal per correu ordinari a Pl. President Tarradellas, 11. 17600 Figueres, en els termes establerts per la LOPD/RGPD.