Amb la mainada es sol dir que te’ls estimes fins al cel de les oques, t’has plantejat mai com valorar l’estimació vers el teu negoci? La vida de la teva empresa, en mans de qui la tens?

No serem pocs els qui hem assimilat, alguna vegada, els nostres projectes empresarials amb tenir un fill. Ara que l’emprenedoria, de vegades per obligació, fa viure aquella esperança de donar a llum aquell pla de negoci, de fer-lo créixer i ampliar les actuals líniesPer a molts, tenir un fill és com tenir una empresa. de producció, fins i tot, arribar a somiar que tingui descendència pròpia amb delegacions o franquícies. 

La situació actual, generalment molt complicada, està tibant molt la viabilitat d’empreses i projectes. Arribant a situacions límit on, qualsevol imprevist o partida extraordinària, pot ser el cop de gràcia a molts esforços i il·lusions. Segurament, per reduir la probabilitat de viure aquesta situació, molts inverteixen en la seva protecció amb alarmes, càmeres de seguretat, caixes fortes, agents de seguretat,.. Amb la bona intenció de blindar la seva integritat. No gosaré pas portar-los la contrària, res més lluny de la meva voluntat, però, t’has plantejat que avui en dia, us poden fer més mal telemàticament que in situ?

La importància dels antivirus, de les connexions remotes per a teletreballar o del control d’accés al teu servidor, no es pot menystenir. I si això no funciona, només un bon sistema de còpies de seguretat es pot convertir en la línia que separa continuar l’endemà, d’abaixar la persiana. 

El nerviosisme i la impotència que provoca ser víctima d’un atac informàtic, és difícil d’explicar si no l’has viscut. El podem comparar a la reanimació amb desfibril·lador després d’una aturada cardíaca. És una violació, en tota regla, de la teva intimitat. Et poden robar informació o diners, però és que han entrat a casa teva i hi han fet el que han volgut. El cor torna a bategar, quan amb les còpies de seguretat es pot tornar a deixar tot, o quasi, tal com estava.

Vivim en l’era tecnològica i cal saber, molt bé, en mans de qui poses la vida de la teva empresa. Tot empresari hi entén molt del que hi entén, però òbviament, ningú hi entén absolutament de tot. No ens la podem jugar. Disposar d’un acompanyament de confiança, qualitat i proximitat, és essencial en tots els àmbits. Quan ens cal un copet a l’esquena, que sigui físicament, que el notem de veritat.

Saber qui gestiona tots els serveis informàtics de la teva empresa, et respon a:

  • qui et vindrà quan tens una urgència?
  • qui t’assegura que allò que no passa mai, difícilment et passarà a tu?
  • qui donarà la cara al teu davant quan sigui necessari, no a quilòmetres de distància per telèfon o per una pantalla?

i tot això, farà que visquis sempre molt millor!

CESI Informàtica, més de trenta-cinc anys al servei de l’Empordà. Encapçalant el desplegament tecnològic, ajudant a autònoms, empreses a avançar i treballar de manera àgil i segura. Qualitat, confiança i experiència, per al dia a dia.
Fins on t’estimes la teva empresa?
Si t'agrada, comparteix:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *